preloader

Blog

Prima pagină » Care sunt avantajele unei spălătorii auto self service? Ce trebuie să știi ca viitor proprietar

Care sunt avantajele unei spălătorii auto self service? Ce trebuie să știi ca viitor proprietar

Povestea Wash Point a luat naștere din dorința arzătoare de a simplifica întreg procesul de curățare exterioară a unei mașini. Noi înțelegem poate cel mai bine cât de supărător este să stai la coadă la o spălătorie auto clasică, iar, în unele cazuri, rezultatul final să nu te satisfacă deloc. Știi cum se spune, nimic nu e mai bun decât ce face omul cu mâna lui.

Vrem ca tehnologia noastră să ajungă la toți românii, iar oamenii ca tine, care își doresc să fie proprietarii unei spălătorii auto self service, ne pot ajuta. Astăzi vrem să îți prezentăm cele mai importante avantaje ale acestei francize. Vrem să te convingem că un astfel de business te va ajuta să ajungi la independența financiară mult dorită, iar pe urmă să ne extindem în toată țara.

Avantajele unei spălătorii auto self service

1.    Zero angajați

O spalatorie auto self service este complet automată și nu necesită personal permanent. Acest lucru te scutește de griji pentru angajarea oamenilor potriviți, dar și griji salariale, de șomaj sau alte taxe.

2.    Investiție inteligentă și de viitor

Piața spălătoriilor auto self service nu a ajuns încă la saturație. Este suficient loc pentru toată lumea pe tot teritoriul țării. Gândește-te că dacă alegi să colaborezi cu noi, îți vom garanta exclusivitate teritorială. Asta înseamnă că vei fi singurul proprietar al francizei noastre în zona ta.

Spălătoriile auto self service sunt de viitor. După cum am spus și la începutul articolului, șoferii români caută să evite statul la cozi și vor un serviciu de calitate. Standardul privind calitatea este diferit de la o persoană la alta, așa că cei mai satisfăcuți se simt atunci când își pot spăla după bunul plac mașinile.

3.    Profit garantat

Știai că faci profit încă de la primul client cu o spălătorie auto self service? Serviciile acestui tip de business se plătesc înainte, iar ulterior sunt prestate. Cu cât ai mai mulți clienți în 24 de ore, cu atât mai mare va fi profitul tău, calculat în timp real.

4.    Disponibilitate continuă

Știi ce mai apreciază foarte mult clienții la spălătoriile auto self service? Faptul că sunt deschise non-stop. Asta înseamnă că își pot spăla mașina oricând doresc, fără să fie condiționați de un program de funcționare.

Nu-i așa că și ție îți place acest lucru? În plus, există riscul foarte mic de a se produce cozi parcă interminabile. Bine, asta depinde și cu câte boxe este prevăzută spălătoria auto self service. Discutăm despre acest lucru atunci când ne soliciți oferta personalizată. Nu ai făcut-o încă? Grăbește-te, te așteptăm pe pagina de contact!

5.    Recuperare rapidă a investiției

În medie, toți cei care au colaborat cu noi, și-au recuperat investiția în aproximativ 3-4 ani de la deschiderea spălătoriei auto self service. Depinde foarte mult de câte boxe de spălare ai, dar și cât de frecventată va fi locația ta. Putem face împreună niște analize pentru a estima cât mai precis în cât timp vei reuși să îți recuperezi investiția.

6.    Suport tehnic pe toată perioada colaborării

Să știi că nu vei scăpa de noi după ce încheiem contractul. Oricând îți vom fi alături când întâmpini o problemă, dar și momentele în care te bucuri de încasări. Îți vom oferi tot suportul nostru, dar și service profesional ori de câte ori este nevoie.

În cazul în care vrei să aduci anumite îmbunătățiri spălătoriei tale, noi îți putem oferi soluții. Putem realiza oricând o analiză a modului în care funcționează spălătoria auto self service în zona ta și nu numai.

7.    Tehnologie de durată

Puține sunt momentele în care o spălătorie auto self service suferă defecțiuni majore. Tehnologia noastră este proiectată pentru a rezista și peste 15 ani. Primești și garanție în acest sens din partea noastră.

Acestea sunt principalele avantaje ale unei spălătorii auto self service. Ține minte că este o afacere de viitor și că încă este suficient loc pe piața din România pentru a pune mâna pe o astfel de franciză. Putem discuta și mai mult pe acest subiect. Tot ce trebuie să faci este să iei legătura cu noi. Găsești toate datele necesare pe pagina noastră de contact, în partea de sus a paginii.

Echipament

Standard Complet

4 programe de lucru

Profitabilitate Instalație
Din încasări: 65%

Preț vechi: 4.690€

3.999 / boxă +TVA
Echipament

Tehnologie premium

5 programe de lucru

Profitabilitate Instalație
Din încasări: 78%

Preț vechi: 6.350€

4.999 / boxă +TVA

Ofertă disponibilă în perioada Februarie - Martie 2024

Call Now ButtonConsultanță gratuită