preloader

Blog

Prima pagină » Cum intri în posesia unei spălătorii auto self service francizate? Iată criteriile noastre!

Cum intri în posesia unei spălătorii auto self service francizate? Iată criteriile noastre!

Ai văzut cât de bine merg spălătoriile auto self service? Toată lumea este mulțumită de calitatea serviciilor, iar asta nu ne poate decât bucura. Te așteptăm în echipa noastră pentru a duce mai departe un business de succes! Pentru a te alătura francizei Wash Point trebuie să îndeplinești o serie de criterii despre care îți vom vorbi în rândurile ce urmează.

Încă este suficient loc pe piața antreprenorilor din România, așa că nu ai niciun motiv pentru care să nu te alături. Iar dacă alegi să urmezi calea antreprenoriatului prin intermediul unei francize, succesul tău e sigur. Îți vindem un produs gata testat, bazat pe un brand deja cunoscut. Hai să vedem de ai nevoie pentru a te asocia cu noi.

Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a-ți deschide propria spălătorie self service?

Trebuie să știi că termenul contractual pentru franciza Wash Point este de 5 ani. În acest timp îți asigurăm exclusivitate teritorială, iar capitalul necesar este sub 20.000 euro per rampă de spălare.

Taxa de francizare practicată de noi este de 5.000 de euro, iar profitul îl împărțim 50/50. Noi aducem tehnologia, iar tu vii cu suprafața necesară.

Va trebui să deții un teren cu o suprafață minimă de 500 mp. În cadrul său vor încăpea două boxe ale spalatoriei auto self service.

Trebuie să fii racordat la gaz (racord ¾) și la curent electric trifazat (8-25 kw). Acestea sunt singurele condiții pe care trebuie să le îndeplinești. De restul ne ocupăm noi – îți creăm o spalatorie auto self service de la zero și ai astfel propria afacere!

De ce să investești într-o spălătorie auto self service?

Spălătoriile auto self service sunt viitorul, după cum se poate vedea deja pe piața din România. Există o mulțime de avantaje pe care această afacere le prezintă, avantaje de care te vei bucura ca proprietar. Iată cele mai importante dintre ele:

Zero angajați

O spălătorie auto self service funcționează fără angajați, ea este 100% autonomă. Deci ești scutit de grija acestora, implicit a salariilor și a taxelor costisitoare.

Funcționează non stop

Spălătoriile auto self service funcționează non stop, la orice oră din zi sau din noapte. Asta înseamnă că îți generează profit 27/4, respectiv 365 zile pe an.

Control absolut

Îți poți gestiona business-ul după bunul plac și poți analiza încasările direct de pe telefonul mobil prin aplicație.

Zero probleme cu cash flow-ul

Toate problemele legate de cash flow sunt eliminate deoarece clienții vin, plătesc, iar serviciul se prestează instant.

Succes garantat

Franciza noastră este una de viitor, cu potențial extrem de ridicat. Să știi că sistemele noastre înregistrează profit de până la 60%.

Control de la distanță

Îți oferim posibilitatea de a vedea în timp real tot ce se întâmplă în perimetrul spălătoriei tale de oriunde ai fi, la orice oră din zi sau din noapte.

Ce programe are o spălătorie auto self service?

Boxele spălătoriilor auto self service pe care le poți achiziționa de la noi prin programul de franciză au 12 programe disponibile. Vei beneficia de toate cele 12 programe? Depinde de ce tip de boxă alegi.

Îți punem la dispoziție trei tipuri de echipamente cu tehnologii de ultimă generație. Este vorba despre echipamentul standard ce prevede 4 programe de lucru, echipamentul premium cu 5 programe de lucru și echipamentul premium pro. Despre fiecare în parte găsești detalii pe pagina principală.

Așadar, avem următoarele programe:

 • prespălare activă;
 • super spumă;
 • presiune turbo;
 • presiune medie;
 • ceară de protecție;
 • polish pentru strălucire;
 • clătire cu osmoză;
 • prespălare jante;
 • anti insecte;
 • perie pentru dube sau camioane;
 • iluminare smart;
 • buton de pauză.

Dacă alegi franciza noastră, îți oferim suport și cele mai bune sfaturi 24/7. Știm cât de greu este atunci când nu ai experiență într-un nou domeniu, așa că nu te lăsăm la greu – vom fi lângă tine oricând este nevoie pentru a învăța să îți gestionezi corect business-ul.

Ia legătura cu noi cât mai curând pentru a pune la punct toate detaliile aferente programului de francizare. Ne poți vizualiza înainte și portofoliul de clienți pentru a vedea în ce locații din țară avem deja puncte de lucru. Te așteptăm în echipa noastră!

Echipament

Standard Complet

4 programe de lucru

Profitabilitate Instalație
Din încasări: 65%

Preț vechi: 4.690€

3.999 / boxă +TVA
Echipament

Tehnologie premium

5 programe de lucru

Profitabilitate Instalație
Din încasări: 78%

Preț vechi: 6.350€

4.999 / boxă +TVA

Ofertă disponibilă în perioada Februarie - Martie 2024

Call Now ButtonConsultanță gratuită