Despre Noi

100+ Spălătorii

Self Service Washpoint

Despre Noi

Scurta istorie WashPoint

Povestea Washpoint începe cu anul 2016 când am început dezvoltarea tehnologiei proprii de spălătorie auto self service. Într-un timp scurt ne-am impus poziția pe piața din România în domeniul automatizărilor de spălătorie self prin calitatea tehnologiei, caracteristicile oferite și seriozitatea de care am dat dovadă.

Astfel, până la finalul anului 2020 am finalizat peste 60 de locații (spălătorii self) pentru clienții fi­nali, iar până în ziua de astăzi am depășit numărul de 100. Mai mult de atât, am investit activ într-un număr de 17 spălătorii auto self service proprii deoarece credem în acest domeniu de business și îl vedem ca fiind unul de viitor.

Seriozitate

De fiecare dată am fost alesi de către clienți pentru seriozitatea noastra, tehnologia de spălătorie self service, comunicare și viziunea de ansamblu.

Dezvoltare Continuă

La momentul actual obiectivile noastre sunt de a ne îmbunătăți constant oferta și serviciile, participând la expoziții pentru a analiza noile tehnologii.

MArca washpoint

Ce înseamnă o spălătorie WashPoint?

Află motivele pentru care merită să investești în propria ta spălătorie self service.

O afacere durabilă

Sistemele noastre înregistrează profit de până la 60% din încasări (pe timp de vară) și 50% (pe timp de iarnă). Astfel, cu un randament al investiției (ROI) de între 2.6 – 3.5 ani în funcție de diverși factori, o spălătorie auto self service este o afacere ce va aduce profit pasiv și sigur pe perioade lungi de timp.

Tehnologii la standarde europene

Folosim tehnologie de ultimă generație, colaborând cu cele mai mari fabrici de echipamente din Europa.

  • Hawk (Italia) – lider în producția de pompe de înaltă presiune
  • Lavor (Italia) – unul dintre cei mai mari producători de pompe hidraulice
  • Nicolini (Italia) – lider în producția motoarelor electrice de mare putere
  • Comestero/ Suzohapp (Italia) – lider pe piața acceptoarelor de monede (jetoane) la nivel mondial RM
  • Suttner (Germania) – lider în producția de accesorii pentru sisteme de înaltă presiune
  • Schrack (Austria) – furnizor pentru soluțiile de automatizare și componente industriale electrice de mare putere
Echipamente de calitate

Durata de viață a echipamentelor WashPoint este de peste 10 ani, cu respectarea intervalelor de mentenanță care se fac în funcție de numărul de ore de funcționare, de exemplu: înlocuirea filtrelor, înlocuirea uleiului din grupurile pompante, înlocuirea garniturilor sau a semeringurilor.

Software dedicat

Echipamentul WashPoint rulează un software dedicat dezvoltat de noi, astfel încât putem să vă oferim soluții rapide pentru îmbunătățirea performanțelor spălătoriei dvs. sau pentru optimizarea acesteia la intervale regulate de timp.

Optimizarea cheltuielilor

Tehnologia inovativă WashPoint reduce consumul de energie electrică prin folosirea invertoarelor de frecvență cu aproximativ 30% anual, cât și eficientizarea consumului de detergent variabil în funcție de sezon vară/iarnă cu 35%, fără ca aceste optimizări să fie resimțite de clienții dvs.

Sisteme de plată

Folosim sisteme de plată care includ mai multe metode de încasare: jetoane (monede), acceptor de bani inclus în direct pe boxa de spălare, metode de plată digitalizate prin aplicații pentru telefoanele mobile.

Monitorizarea investițiilor

Oferim suport pentru implementarea monitorizării încasărilor care se fac la dvs. în spălătorie. Veți ști 24h/24h câți bani a încasat investiția dvs., veți ști dacă aveți erori survenite în timpul exploatării echipamentului.

Granție

Garanția echipamentelor industriale este de 12 luni de la data punerii în funcțiune. La cererea clienților dumneavoastră putem extinde garanția echipamentelor la o durată de până la 24 de luni printr-un contract comercial de extra garanție extinsă.

WASHPOINT

Avantajele Investitorului

Pe baza experienței dobândite de-a lungul anilor, îți ghidăm pașii spre succesul spălătoriei tale, în timp ce suntem receptivi și ne conformăm dorințelor și ideilor tale.

Consultanță

Îți oferim consultanță pe parcursul construcției spălătoriei, dar și post-achiziție, cu privire la piață, competiție, amplasare și echipamente.

Proiectare gratuită

Planul concret al construcției realizat de arhitecții noștri este gratuit la achiziționarea tehnologiei Washpoint.

Monitorizarea investiției

Oferim monitorizarea facilă a fluxului de venit într-o spălătorie self, împreună cu orice erori survenite în timpul exploatării echipamentului.

Mentenanță și service

În baza parteneriatului, beneficiezi de garanție, mentenanță și service la toate produsele și serviciile noastre.

Washpoint

Avantajele Clienților

Clienții sunt cheia succesului tău, iar din acest motiv oferă-le cea mai bună experiență și determină-i să te aleagă de fiecare dată pentru calitatea serviciilor.

Timp redus de așteptare

Uită de timpul pierdut la spălătoriile clasice, de cozile interminabile și bucură-te de o mașină ca nouă în maximum 10 minute.

Transpunerea valorii

Tehnologia WashPoint afișează valoarea creditului încasat, astfel încât clienții vor cumpăra calitatea și nu timpul spălării.

Satisfacție garantată

Tehnologia este prevăzută cu buton de pauză de 2 minute, iar soluții chimice de spălare sunt de calitate superioară.

Diversitate

Tehnologia folosită este echipată cu până la 12 programe de spălare, pentru a satisface nevoile tuturor clienților.

Testimoniale

Recenzii

Vezi ce experiențe au avut clienții Washpoint și care este motivul pentru care ne recomandă serviciile.